Välkommen till Easy Office by Stendörren

Välkommen till Easy Office, ett koncept för att kunna arbeta enkelt. På våra Easy Office erbjuder vi kontorsrum där du snabbt och enkelt kan komma i gång med arbetet. På våra kontorshotell erbjuds internet, möblemang i eget kontorsrum och du får även tillgång till gemensamma ytor som konferensrum, kök och loungegrupp. Det finns möjlighet att hyra flera rum beroende på ditt behov.

För att underlätta dina arbetsdagar ingår kaffe, städning av allmänna ytor, förbrukningsmaterial, el, värme med mera. Du behöver inte olika leverantörs- och serviceavtal och vi finns tillgängliga om något inte fungerar som det ska.

Small 8-13 kvm
Medium 14-24 kvm
Large 25-40 kvm

 

INTRESSEANMÄLAN

I våra Easy Office-paket ingår:

  • Bokningsbara mötes- och konferensrum
  • Möblerad arbetsplats (du möblerar med eget möblemang om du vill)
  • Internet via fiber
  • Kaffe och te
  • Kök med kyl och mikro
  • Städning av allmänna ytor
  • Förbrukningsmaterial
  • Tillgång till kontoret dygnet runt

VÄSTERÅS

Fallhammargatan 3

I Bäckby Park erbjuds kontorsrum med trevliga gemensamma öppna ytor som kök och mötesrum. I området finns ett stort utbud på restauranger, ett stenkast från kontorshotellet. Avståndet till närmaste avfart till E18 är cirka 1,5 km och med bussförbindelser inom industriområdet tar du dig snabbt till centrum.

Uppsala

Libro Ringväg 27

I Uppsala erbjuds ljusa kontorsrum mellan 12-24 kvm med tillgång till gemensamma ytor som kök och mötesrum. Librobäck är ett expansivt område med goda kommunikationer till Uppsala centrum. I närheten finns restaurang och övrig närservice inom några minuters bilfärd. Kommunal transport finns tillgänglig och fastigheten är i närhet till Bärbyleden som ansluter till E4:an och riksväg 55.

norra stockholm

Spånga

Stormbyvägen 2-4

I Spånga Center erbjuds ljusa och moderna kontorsrum mellan 12-24 kvm. Dessa rum hyrs ut möblerade med tillgång till gemensamma ytor som kök och mötesrum. I fastigheten sitter en mängd olika företag samt att det finns ett gym och en trevlig restaurang på bottenplan. Parkering finns att hyra i fastighetens garage, både vanliga platser och laddplatser.

Från närliggande Spånga centrum tar du dig enkelt och snabbt till centrala Stockholm med buss eller pendeltåg. Omkringliggande bebyggelse utgörs av villaområden, mindre lättindustriområde, ett djursjukhus och annan mindre bostadsbebyggelse.

TÄBY

 

I det nybyggda och ljusa kontorshotellet med närhet till Täby centrum finns moderna rum att hyra med tillgång till gemensamma ytor som kök och mötesrum. I fastigheten finns restaurang och näringslivs samt att det är promenadavstånd till flera restauranger runt om. Smidigt att ta sig till och från fastigheten via E18 och i området finns även bussförbindelser.

Vill du veta mer?
Officespace365 – Nyrenoverade kontor Täby, Stockholm 

 

 

 

södra stockholm

Nacka

Ryssviksvägen 2

På våning 8 i det gamla tryckeriet i Finntorp erbjuds en fanstatisk Coworking miljö i ljusa och moderna lokaler. Kontorshotellet erbjuder rum från 13 kvm till 21 kvm samt gemensamt konferensrum utrustade med modern teknik. Huset interiörer speglar dess historia och platsen det ligger på. I närområdet finns flertal restauranger och cafeér. I Nacka hittar du allt från villaområden, flerbostadsområden och industrisamhälle vilket omges av vacker natur och vatten.

Det är lätt att ta sig till fastigheten med både bil, kommunaltrafik samt cykel. Fastigheten ligger med direkt access till Värmdöleden 222 och från slussen går ett flertal bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

SKARPNÄCK

Fraktflygargatan 16B

Välkommen till ett ljust och fint kontorshotell med stora gemsamma ytor och flertalet rum i olika storlekar. Kontorshotellen erbjuder kök, gemensam matsal samt konferensrum. Flertalet restauranger och matbutik ligger på promenadavstånd från fastigheten. Större utbud av service finns på kortare bilavstånd vid Farsta centrum. I närområdet finns flerbostadsområden och industrisamhälle omgivet av vackra grönområden. Fastigheten nås lätt med bil via Tyresövägen som ligger i anslutning till Nynäsvägen 73 och Örbyleden. 5 minuters promenad från fastigheten finner du både busstation och Skarpnäcks tunnelbanestation.

järna

tunaängen

tuna industriväg 6

Välkommen till ett välplanerat och ljust kontorshotell strax utanför centrala Järna. Kontorshotellet erbjuder flertalet rum i olika storlekar, kök gemensam matsal samt konferensrum. I närområdet finns bostadsområden och industrisamhälle omgivet av vacker natur.
Från fastigheten är det ca 10 minuters promenad till flera restauranger och lunchserveringar Fastigheten ligger ca 1 mil söder om Södertälje, nära E4 så hit tar du dig lätt med bil. Till Järna pendeltågsstation går du på ca en kvart och härifrån kan du resa vidare med pendeltåg mot Södertälje eller Gnesta. Bussförbindelse finns också till Södertälje centrum, Hölö, Norrvrå, Mörkö och Gnesta.

 

Easy Office

AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

0771-103 500

Hjälp &
Support