Ekbacksvägen 28

Stockholm, Bromma
Kontor
186 m2
Enligt överenskommelse

Möjlighet att hyra kontorslokal om 186 kvm högst upp i huset på plan 6.

Välkommen till denna vindslokal centralt i Ulvsunda Industriområde med utsikt över takåsarna. Lokalen är idag fördelad på två större kontorsytor, loungedel i samband med pentry och wc/dusch. Möjlighet till påverkan av anpassning ges. Lokalen ligger högst upp i huset på plan 6 med komfortkyla och hiss finns. Fastigheten erbjuder inlastning via lastbrygga på innergård, goda parkeringsmöjligheter och posten företagscenter som närmaste granne. Varmt välkommen till Ekbacksvägen 28!

Beskrivning

Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadsstråk.

Service

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Här ligger lokalen

Hitta din väg
  • Intresserad av lokalen?

    Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom 24 timmar.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller kontakta mig direkt

Relaterade lokaler

AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

0771-103 500

Hjälp &
Support