Ranhammarsvägen 21

Stockholm, BROMMA
Butikslokal, Kontor, Lagerlokal
340 m2

Lager/Showroom på bästa läge i Ulvsunda Industriområde.

Lokalen i markplan med egen ingång och möjlighet att kombinera bland annat lager, showroom och kontor centralt i Ulvsunda indusiområde. Lokalen erbjuder även pentry, omklädnad och wc/dusch. Lokal i markplan med egen entré och dubbeldörrar för inlastning via lastplats. Goda parkeringsmöjligheter på p-däck i fastigheten. Möjlighet ges att vara med och påverka planlösning och materialval i lokalen.

Beskrivning

Fastighet med möjlighet att kombinera bland annat lager, showroom och kontor centralt i Ulvsunda indusiområde.

Service

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer med ca 5 min till Brommaplan. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Närmsta hållplats är Ulvsunda Norra som ligger en kortare promenad från fastigheten och tar er till Sundbyberg C eller Alvik på endast några minuter. I Sundbyberg finns ett flertal busslinjer, tunnelbanans blå linje samt pendeltåg. I Alvik finns busslinjer, tvärbana samt tunnelbanans gröna linje. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Här ligger lokalen

Hitta din väg
  • Intresserad av lokalen?

    Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom 24 timmar.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller kontakta mig direkt

Relaterade lokaler

AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

0771-103 500

Hjälp &
Support