Mätarvägen 23

Upplands-Bro, Kungsängen
Industri
2 200 m2
Enligt överenskommelse

Nu finns möjligheten att förhyra en ljus och stor industrifastighet med ypperligt läge i nära anslutning till E18 inom expansiva Brunna Industriområde

Nu finns möjligheten att förhyra en ljus och stor industrifastighet med ypperligt läge i nära anslutning till E18 inom expansiva Brunna Industriområde. Fastigheten är fördelad över två våningsplan, på nedre plan finns en ljus och fin lagerhall med stora glaspartier mot trafikerade Mätarvägen. På den övre våningen hittar man en öppen och fin planlösning med tillhörande konferensrum, pentry, wc, mm. Det är direkt access till lagerhallen på nedreplan via markport samt kundentré. Övreplan nås via personhiss samt trappor i anslutning till lagerhallen.

Beskrivning

Fastigheten ligger i expansiva Brunna industrimområde där många företag har valt att etablera sig. Perfekt läge för lager, industri och logistik intill E18.

Service

I närområdet finner du två restauranger. Med en kortare biltur når du Kungsängens centrum där du finner ett större utbud av restauranger och annan service.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med bil med utmärkt och synligt läge invid E18. Med allmänna kommunikationer tar du dig med buss 558 och 559 till Kungsängens station som sedan tar dig vidare med pendeltåg.

Här ligger lokalen

Hitta din väg
  • Intresserad av lokalen?

    Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom 24 timmar.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller kontakta mig direkt

Relaterade lokaler

AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

0771-103 500

Hjälp &
Support