Regementsgatan

Södertälje
Industi/verkstad, Lagerlokal
346-2 134 m2

Nyproducerade verksamhetslokaler i det växande logistiknavet Stockholm Syd

Stendörren utvecklar verksamhetslokaler i det populära logistiknavet Stockholmsyd. Lokalerna som beräknas bli färdigställda under september 2023. Här erbjuder vi moderna och flexibla verksamhetslokaler mellan 346 och 2 134 kvm. Det finns möjlighet att skapa lokaler i många olika storlekar.

Lokalerna kommer att ha en fri takhöjd till balk på cirka 8 meter. Varje lokal kommer att utrustas med egen markport. I lokalerna finns ett entresolplan som kan användas som lager eller med fördel inredas som kontor och övriga personalytor.

Det finns oljeavskiljare både invändigt i lokalerna och utvändigt. Uppvärmning via fjärrvärme.

Stendörren Fastigheter äger, utvecklar och hyr ut ”lokaler som gör skillnad”. Vi förvaltar våra fastigheter långsiktigt med hänsyn till hållbarhet och miljö. Vi vill utveckla en kommande byggnad med våra framtida hyresgäster som ser de möjligheter vi ser. Låter detta intressant så tveka inte att kontakta Mats Nilsson!

Beskrivning

Fastigheten ligger i växande Almnäs Industriområde - Stockholm Syd - Med mål att bli ett av Skandinaviens största industriområde. Fastigheten ligger i direkt anslutning till E4 samt har tillgång till industrispår. Stockholm Syd är med sitt geografiska läge en viktig knytpunkt. Här finns etablerings- och expansionsmöjligheter för olika typer av verksamheter och vi förvaltar våra fastigheter långsiktigt med hänsyn till hållbarhet och miljö. Läs mer på stockholmsyd.se

Service

Med en kortare bilfärd når du Nykvarn eller Södertälje där ett större utbud av restauranger, serveringar och cafeer finns. Det finns ett hotell i området som troligtvis kommer att servera lunch i framtiden. På hotellet finns det även möjlighet att boka konferensrum.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med bil via E4 och E20. Södertälje hamn ligger bara några km bort och Skavsta flygplats når du med bil på ca 50 min.

Här ligger lokalen

Hitta din väg
  • Intresserad av lokalen?

    Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom 24 timmar.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller kontakta mig direkt

Relaterade lokaler

AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

0771-103 500

Hjälp &
Support