Ryssviksvägen 2

Nacka
Lagerlokal
116 m2

Liten lagerlokal om 116 kvm som även kan nyttjas som kontor!

Lokal om 116 kvm med takhöjd om ca. 3 meter och wc. Möjligheter finns att anpass lokalen efter verksamhetspecifika behov. Lagerlokalen somäven kan nyttjas som konotr ligger på plan 5 i fastigheten. Inlastning sker via lastkaj på bottenvåningen och lasthiss upp till plan 5. Huset erbjuder gemensamma konferens rum i markplan med loungedel och varmagarge finns att förhyra inom fastigheten.

Beskrivning

I konceptfastigheten Point Nacka erbjuds moderna kontorslokaler i industrimiljö, med fantastiskt ljusinsläpp och mervärden som får ditt företag och dina anställda att växa! Lokalerna passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar. En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna. Läs mer på https://www.pointnacka.se

Service

I fastigheten finns en trevlig lunchrestaurang. På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvarter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caféer, butiker och annan service.

Kommunikationer

Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

Här ligger lokalen

Hitta din väg
  • Intresserad av lokalen?

    Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom 24 timmar.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller kontakta mig direkt

Relaterade lokaler

AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

0771-103 500

Hjälp &
Support