Stallarholmsvägen 48

Stockholm, Bandhagen
Lagerlokal
1 200-2 400 m2
Enligt överenskommelse

Verksamhetsfastighet i expansiva Högdalen.

Nu finns möjlighet att förhyra en ljus och yteffektiv lokal i byggnad som kommer att renoveras och uppgraderas tekniskt och funktionsmässigt till modern standard.

Uppgradering av såväl lastkaj med lasthiss som installation av ny markport mot Stallarholmsvägen medför en avsevärt förbättrad hantering av inkommande och utgående gods.

Det finns goda möjligheter för den nya hyresgästen att vara med och påverka invändigt utformning för att på så sätt skapa funktionella lokaler anpassade till just er verksamhet.

Hör gärna av er till oss för mer information och/eller bokning av visning!

Beskrivning

Fastigheten ligger i ett expansivt område, väl stategiskt placerat. Under mottot "Högdalen 2020 - Ett industriområde i världsklass" har Stockholms stad för avsikt att utveckla Högdalens industriområde till ett hållbart industridistrikt med etablering av nya tjänster och arbetsplatser inom miljöteknik.

Service

I närområdet finns flera restauranger och serveringar. Farsta centrum ligger en kort bilfärd bort där du finner ett stort utbud av restauranger, cafeer och butiker.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med bil, belägen mellan Örbyleden 229 och Magelungsvägen 271. Lika enkelt är det med allmänna kommunikationer, buss 172 stannar strax utanför fastigheten och med en kortare promenad når du Högdalens station där du kan ta tunnelbanans gröna linje vidare.

Här ligger lokalen

Hitta din väg
  • Intresserad av lokalen?

    Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom 24 timmar.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller kontakta mig direkt

Relaterade lokaler

AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

0771-103 500

Hjälp &
Support