Karriär

Stendörren som arbetsplats

Vi är ett fastighetsbolag med en affärsdriven och öppen kultur som startade 2014. Vi driver vår organisation med stort kundfokus och tillsammans med våra hyresgäster utvecklar vi våra fastigheter så att de passar deras behov.

Vi arbetar med förvaltning, utveckling och förädling av fastigheter och har valt att behålla hela processen inom bolaget. Detta gör att vi har kontroll på hela skedet, är flexibla, kan ta snabba beslut och ständigt utveckla våra arbetssätt med fokus på hyresgästens bästa.

Värdeord

Vi tror på det vi gör och våra gemensamma värderingar och värdeord är det vi dagligen arbetar efter; professionella, engagerade och flexibla.

Vi tror på medarbetaren

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi arbetar för att alla medarbetare ska trivas och må bra, samt ha möjlighet att växa och utvecklas. Detta ger oss engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar åt samma håll.

Vi söker en Analytiker

Vi söker en driven och engagerad analytiker till de två avdelningarna Transaktion och Utveckling som kan bidra i arbetet med bolagets fastighetstransaktioner och utvecklingsprojekt. Trivs du i en entreprenöriell miljö och vill vara med på en spännande utvecklingsresa? Sök denna roll redan idag!

Ansök här

Vi söker en Projektansvarig

Vi söker en driven och erfaren projektansvarig inom lager, logistik och lätt industri i Stockholm och övriga Mälardalen. Hos oss får du verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor och du blir en viktig del av Stendörrens utvecklings-och projektverksamhet. Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? Då är det dig vi söker!

Ansök här

Vi söker en Teknisk Förvaltare!

Är du en positiv och framåtlutad person som vill vara med och säkerställa en effektiv teknisk förvaltning som bidrar till lönsamhet och nöjda kunder? Ta då chansen och sök tjänsten som Teknisk Förvaltare hos oss på Stendörren!

Ansök här

Medarbetaren i fokus

Läs om vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss.

Läs mer

Akut

08-518 331 99

Vardagar 08:30-16:30, fre 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

Jour (övriga tider)

020-62 00 40

Hjälp &
support