Karriär

Stendörren som arbetsplats

Vi är ett fastighetsbolag med en affärsdriven och öppen kultur som startade 2014. Vi driver vår organisation med stort kundfokus och tillsammans med våra hyresgäster utvecklar vi våra fastigheter så att de passar deras behov.

Vi arbetar med förvaltning, utveckling och förädling av fastigheter och har valt att behålla hela processen inom bolaget. Detta gör att vi har kontroll på hela skedet, är flexibla, kan ta snabba beslut och ständigt utveckla våra arbetssätt med fokus på hyresgästens bästa.

Vi tror på medarbetaren

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi arbetar för att alla medarbetare ska trivas och må bra, samt ha möjlighet att växa och utvecklas. Detta ger oss engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar åt samma håll.

Vi söker en Serviceinriktad Fastighetstekniker!

Är du en social och driven person med ett stort tekniskt intresse som vill bli en del av vårt framgångsrika team och bidra till en hållbar fastighetsförvaltning? Drivs du dessutom av att lösa problem och erbjuda god service till dina hyresgäster? – Då kanske det är just Dig vi söker!

Ansök här

AFFÄRSCONTROLLER TILL STENDÖRREN!

Som Affärscontroller på Stendörren har du ansvar för framtagning och analys av nyckeltal och rapporter avseende fastighets- och hyresgästsbeståndet. För denna roll söker vi dig som är flexibel, noggrann och lyhörd samt trivs med att ha många kontaktytor!

Ansök här

Kommersiell förvaltare till Stendörren!

Är du både affärs- och utvecklingsorienterad samt har tillräcklig erfarenhet för att vara självständig i ditt arbete? Ta då chansen och sök tjänsten som Kommersiell förvaltare hos Stendörren!

ANSÖK HÄR

Medarbetaren i fokus

Läs om vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss.

Läs mer

AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

0771-103 500

Hjälp &
Support