Karriär

Stendörren som arbetsplats

Vi är ett fastighetsbolag med en affärsdriven och öppen kultur som vuxit snabbt sedan 2014. Vi har, på kort tid, hunnit med att bygga en organisation med stort kundfokus.

Vi arbetar efter devisen ”lokaler som gör skillnad”, där vi, tillsammans med våra hyresgäster, utvecklar våra fastigheter så att de passar deras behov. Det här skapar liv och rörelse på platser som tidigare varit öde, de konkurrenskraftiga hyrorna hjälper företag att växa och erbjuda nya arbetstillfällen.

Vi arbetar med förvaltning, utveckling och förädling av våra fastigheter. Vi har valt att behålla hela processen inom bolaget vilket gör att vi har kontroll på hela skedet, är flexibla, kan ta snabba beslut och oavbrutet utvecklar våra arbetssätt, vilket gör att vi alltid kan arbeta för hyresgästens bästa.

Värdeord

Vi tror på det vi gör och våra gemensamma värderingar och värdeord är det vi dagligen arbetar efter; professionella, engagerade och flexibla.

Vi tror på medarbetaren

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Stämningen är god och lättsam, och det är alltid nära till skratt. Vi arbetar för att alla medarbetare ska må bra, trivas och har möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och som individer. Vi lyssnar, stöttar och ger medarbetaren utrymme att växa vilket i slutändan ger oss engagerade, kompetenta medarbetare som alla arbetar åt samma håll. Läs mer om vad några av våra medarbetare tycker om att arbeta på Stendörrren här.

Vi söker en Projektledare

Vill du arbeta med spännande projekt på ett företag med en attraktiv projektportfölj? Trivs du i en entreprenöriell miljö och vill vara med på en spännande utvecklingsresa? Sök denna roll redan idag!

Ansök här

Vi söker Regionchef

Vill du ha en central roll i ett växande och entreprenöriellt företag? Är du en trygg ledare med gedigen erfarenhet av förvaltning av kommersiella fastigheter? Du kanske detta är en roll för dig?

Ansök här

Vi söker Uthyrare

Vi söker dig som har ett stort engagemang och ett genuint intresse för fastigheter, kunder och relationer!

Ansök här

Vi söker Uthyrningschef

Vi söker dig som är en motiverande ledare, som är intresserad och drivs av affärer och som tycker det skulle vara intressant att vara med och utveckla uthyrningsverksamheten!

Ansök här

Vi söker Biträdande Förvaltare

En möjlighet för dig som är i början av din karriär att få utvecklas i en resultatorienterad organisation med höga ambitioner, tempo och driv.

Ansök här

Medarbetaren i fokus

Läs om vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss.

Läs mer

Akut

08-518 331 99

Vardagar 08:30-16:30, fre 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

Jour (övriga tider)

020-62 00 40

Hjälp &
support