Karriär

Stendörren som arbetsplats

Vi är ett fastighetsbolag med en affärsdriven och öppen kultur som vuxit snabbt sedan 2014. Vi har, på kort tid, hunnit med att bygga en organisation med stort kundfokus.

Vi arbetar efter devisen ”lokaler som gör skillnad”, där vi, tillsammans med våra hyresgäster, utvecklar våra fastigheter så att de passar deras behov. Det här skapar liv och rörelse på platser som tidigare varit öde, de konkurrenskraftiga hyrorna hjälper företag att växa och erbjuda nya arbetstillfällen.

Vi arbetar med förvaltning, utveckling och förädling av våra fastigheter. Vi har valt att behålla hela processen inom bolaget vilket gör att vi har kontroll på hela skedet, är flexibla, kan ta snabba beslut och oavbrutet utvecklar våra arbetssätt, vilket gör att vi alltid kan arbeta för hyresgästens bästa.

Värdeord

Vi tror på det vi gör och våra gemensamma värderingar och värdeord är det vi dagligen arbetar efter; professionella, engagerade och flexibla.

Vi tror på medarbetaren

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Stämningen är god och lättsam, och det är alltid nära till skratt. Vi arbetar för att alla medarbetare ska må bra, trivas och har möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och som individer. Vi lyssnar, stöttar och ger medarbetaren utrymme att växa vilket i slutändan ger oss engagerade, kompetenta medarbetare som alla arbetar åt samma håll. Läs mer om vad några av våra medarbetare tycker om att arbeta på Stendörrren här.

Vi söker en Projektledare

Vill du arbeta med spännande projekt på ett företag med en attraktiv projektportfölj? Trivs du i en entreprenöriell miljö och vill vara med på en spännande utvecklingsresa? Sök denna roll redan idag!

Ansök här

Vi söker Kommersiell Förvaltare

Är du en affärsdriven Kommersiell Förvaltare som vill verka i en miljö som präglas av engagemang, resultat och utveckling. Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? Då är det dig vi söker!

Ansök här

Medarbetaren i fokus

Läs om vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss.

Läs mer

Akut

08-518 331 99

Vardagar 08:30-16:30, fre 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

Jour (övriga tider)

020-62 00 40

Hjälp &
support