Skip to content

Möjlighet att förhyra lokal om 129 i Bromma!

Rumsindelat kontor om 129 kvm på plan 3 och hiss finns. Fastigheten ligger på en lugn återvändsgata i Ulvsunda Indyustriområde. Lokalen är fördelad på tre kontor, ett konferensrum, pentry och wc. Fastigheten erbjuder förråd i källarplan med inlastning från innergård via fastighetens lastbrygga och lastintag. Goda parkeringsmöjligheten intill fastighet samt postens företagscentrum som närmsta granne. Välkommen att kontakta ansvarig uthyrare för att boka visning.

  • Service

    Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

  • Kommunikation

    Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna – Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Här finns fastigheten