Skip to content

Möjlighet att förhyra lokal om 107 kvm i Bromma!

Rumsindelat kontor om 107 kvm på plan 2 och hiss finns. Fastigheten ligger på en lugn återvändsgata i Ulvsunda Industriområde. Lokalen är fördelad på två kontor, loungdel och öppet kontorslandska alt konferensrum. Fastigheten erbjuder förråd i källarplan med inlastning från innergård via fastighetens lastbrygga och lastintag. Goda parkeringsmöjligheter intill fastighet samt Postens företagscentrum som närmsta granne. Välkommen att kontakta ansvarig uthyrare för att boka visning.

  • Omgivning

    Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadstråk.

  • Service

    Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

  • Kommunikation

    Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna – Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Här finns fastigheten