Skip to content

Nyrenoverad kontorslokal om 186 kvm högst upp i huset med hiss.

Välkommen till denna vindslokal centralt i Ulvsunda Industriområde med utsikt över takåsarna. Kontors- och gemensamhetsytor i öppet samband tillsammans med kontor och konferens i separata rum. Entré och loungedel i samband med pentry och wc/dusch. Möjlighet till påverkan av anpassning ges. Lokalen ligger högst upp i huset på plan 6 som nås med hiss. Komfortkyla finns. Fastigheten erbjuder inlastning via lastbrygga på innergård, goda parkeringsmöjligheter och Postens företagscenter som närmaste granne. Varmt välkommen till Ekbacksvägen 28!

  • Omgivning

    Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadsstråk.

  • Service

    Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

  • Kommunikation

    Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna – Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Här finns fastigheten