Skip to content

Här har vi möjlighet att bygga nytt efter dina krav och önskemål!

Vi har möjlighet att uppföra en byggnad i flera plan om totalt upp till 4 000 kvm. Vi kan bygga garage under byggnaden med markplan och ytterligare 1 våning ovan det. Tomten är på knappt 3 000 kvm med angöring både från Ranhammarsvägen och från vägen bakom.
Söker du lokaler i Bromma så är detta en utmärkt möjlighet att få en byggnad anpassad enligt dina krav och önskemål. Vi på Stendörren Fastigheter äger, utvecklar och hyr ut ”lokaler som gör skillnad”!

Låter detta intressant så tveka inte att kontakta Daniel Grönwall.

 • Omgivning

  Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadstråk.

 • Service

  Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

 • Kommunikation

  Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer med ca 5 min till Brommaplan.

  Busslinjerna 155, 112 samt 156 trafikerar området. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna – Alvik. Närmsta hållplats är Ulvsunda Norra som ligger en kortare promenad från fastigheten och tar er till Sundbyberg C eller Alvik på endast några minuter. I Sundbyberg finns ett flertal busslinjer, tunnelbanans blå linje samt pendeltåg. I Alvik finns busslinjer, tvärbana samt tunnelbanans gröna linje.

  Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Här finns fastigheten