Skip to content

Nya logistiklokaler blir en del av det växande logistiknavet Stockholm Syd.

Nu har vi möjlighet att starta ytterligare en etapp av nyproducerade logistiklokaler. Byggnaden kan uppgå till ca 17 000 kvm BTA och stor flexibilitet att anpassa efter verksamheten behov. Lokalerna kan med fördel delas av från cirka 4 100 kvm.

Låter detta intressant så tveka inte att kontakta Anders Johansson!

 • Omgivning

  Fastigheten ligger i växande Almnäs Industriområde – Stockholm Syd – Med mål att bli ett av skandinaviens största industriområde. Fastigheten ligger i direkt anslutning till E4 samt har tillgång till industrispår.

  Stockholm Syd är med sitt geografiska läge en viktig knytpunkt.
  Här finns etablerings- och expansionsmöjligheter för olika typer av verksamheter och vi förvaltar våra fastigheter långsiktigt med hänsyn till hållbarhet och miljö. Läs mer på stockholmsyd.se

 • Service

  Med en kortare bilfärd når du Nykvarn eller Södertälje där ett större utbud av restauranger, serveringar och cafeer finns. Det finns ett hotell i området som troligtvis kommer att servera lunch samt där möjlighet till möteslokaler kommer finnas.

 • Kommunikation

  Fastigheten nås lätt med bil via E4 och E20. Södertälje hamn ligger bara några km bort och Skavsta flygplats når du med bil på ca 50 min.

Här finns fastigheten