Skip to content

Nyproducerad logistikfastigheti det växande logistiknavet Stockholm Syd

Stendörren utvecklar logistiklokaler i det populära logistiknavet Stockholmsyd.

På fastigheten har vi möjlighet att nyproducera en byggnad om ca 25 000kvm. På delar av byggnaden kan vi uppnå en byggnadshöjd om 40 meter vilket lämpar sig väl till automationslager.

Låter detta intressant? Vänligen kontakta Anders Johansson för mer information!

  • Omgivning

    Fastigheten ligger i växande Almnäs Industriområde – Stockholm Syd – Med mål att bli ett av Skandinaviens största industriområde. Fastigheten ligger i direkt anslutning till E4 samt har tillgång till industrispår. Stockholm Syd är med sitt geografiska läge en viktig knytpunkt. Här finns etablerings- och expansionsmöjligheter för olika typer av verksamheter och vi förvaltar våra fastigheter långsiktigt med hänsyn till hållbarhet och miljö. Läs mer på stockholmsyd.se

  • Service

    Med en kortare bilfärd når du Nykvarn eller Södertälje där ett större utbud av restauranger, serveringar och cafeer finns. Det finns ett hotell i området som troligtvis kommer att servera lunch i framtiden. På hotellet finns det även möjlighet att boka konferensrum.

  • Kommunikation

    Fastigheten nås lätt med bil via E4 och E20. Södertälje hamn ligger bara några km bort och Skavsta flygplats når du med bil på ca 50 min.

Här finns fastigheten