Skip to content

Nyproducerad logistikfastighet i det växande logistiknavet Stockholm Syd

I det växande logistiknavet Storckholm Syd kan Stendörren kan erbjuda en logistikbyggnad om ca 11 300 kvm (LOA) med 10 st lasthus och 2 st markportar. Byggnaden blir möjlig att dela i två separata lokaler om ca 5 650 kvm vardera. En modern logistikbyggnad med 11,46 meter fri takhöjd inomhus och golvbärighet om minst 5 000 kg/kvm. Ovanför lasthusen inreds en entresolvåning med plats för omklädningsrum, lunch/pentry och kontor. I anslutning till entrén till byggnaden planeras transportkontor, vilrum och WC för chaufförer.

Stendörren Fastigheter äger, utvecklar och hyr ut ”lokaler som gör skillnad”. Vi förvaltar våra fastigheter långsiktigt med hänsyn till hållbarhet och miljö. Vi vill utveckla en kommande byggnad med våra framtida hyresgäster som ser de möjligheter vi ser.

Stendörren Fastigheter äger, utvecklar och hyr ut ”lokaler som gör skillnad”. Vi förvaltar våra fastigheter långsiktigt med hänsyn till hållbarhet och miljö.

Låter detta intressant så tveka inte att kontakta Anders Johansson!

Bilderna i beskrivningen är exempelbilder från en likvärdig byggnad som vi nyligen har färdigställt och hyrt ut i samma område.

  • Omgivning

    Fastigheten ligger i växande Almnäs Industriområde – Stockholm Syd – Med mål att bli ett av Skandinaviens största industriområde. Fastigheten ligger i direkt anslutning till E4 samt har tillgång till industrispår. Stockholm Syd är med sitt geografiska läge en viktig knytpunkt. Här finns etablerings- och expansionsmöjligheter för olika typer av verksamheter och vi förvaltar våra fastigheter långsiktigt med hänsyn till hållbarhet och miljö. Läs mer på stockholmsyd.se

  • Service

    Med en kortare bilfärd når du Nykvarn eller Södertälje där ett större utbud av restauranger, serveringar och cafeer finns. Det finns ett hotell i området som troligtvis kommer att servera lunch i framtiden. På hotellet finns det även möjlighet att boka konferensrum.

  • Kommunikation

    Fastigheten nås lätt med bil via E4 och E20. Södertälje hamn ligger bara några km bort och Skavsta flygplats når du med bil på ca 50 min.

Här finns fastigheten