Skip to content

Liten lagerlokal om 116 kvm som även kan nyttjas som kontor!

Lokal om 116 kvm med takhöjd om ca. 3 meter och wc. Möjligheter finns att anpass lokalen efter verksamhetspecifika behov. Lagerlokalen somäven kan nyttjas som konotr ligger på plan 5 i fastigheten. Inlastning sker via lastkaj på bottenvåningen och lasthiss upp till plan 5. Huset erbjuder gemensamma konferens rum i markplan med loungedel och varmagarge finns att förhyra inom fastigheten.

 • Omgivning

  I konceptfastigheten Point Nacka erbjuds moderna kontorslokaler i industrimiljö, med fantastiskt ljusinsläpp och mervärden som får ditt företag och dina anställda att växa!

  Lokalerna passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar.

  En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

  Läs mer på https://www.pointnacka.se

 • Service

  I fastigheten finns en trevlig lunchrestaurang. På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvarter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caféer, butiker och annan service.

 • Kommunikation

  Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

Här finns fastigheten