Skip to content

Trevliga kontorslokaler på våning 7 med härlig utsikt. Möjlighet att skapa ert drömkontor efter era behov!

Nu finns möjligheten att hyra yteffektiva kontorsytor på plan 7. Kontoren är idag två separata kontor om 154 kvm respektive 176 kvm, men här finns även möjlighet för den som önksar att öppna upp mellan kontoren för att tillskapa ett rymligt kontor om 330 kvm. Kontoren kan även förhyras var för sig. Fastigheten erbjuder även p-plats i varmgarage vid intresse.

En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

 • Omgivning

  I konceptfastigheten Point Nacka erbjuds moderna kontorslokaler i industrimiljö, med fantastiskt ljusinsläpp och mervärden som får ditt företag och dina anställda att växa!

  Lokalerna passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar.

  En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

  Läs mer på https://www.pointnacka.se

 • Service

  I fastigheten finns en trevlig lunchrestaurang. På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

 • Kommunikation

  Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

Här finns fastigheten