Skip to content

Restauranglokal med centralt läge i kontorsbyggnad-Intresseanmälan är öppen!

Nu finns en fantastisk möjlighet att etablera restaurang och cateringkök i en välrenommerad kontorsbyggnad med många hyresgäster. Restaurangen kommer att fungera som en central samlingsplats och bli hjärtat i byggnaden, där människor kan mötas och samverka i en avslappnad atmosfär. Restauranglokalen är strategiskt placerad och lättillgänglig för både hyresgäster och besökare i området. Storleken på lokalen och hyresperioden kan anpassas efter dina behov.

Rymligt kök med välutrustade faciliteter för att underlätta en smidig matlagning. Serveringsytan är belägen i en charmig ljusgård, vilket ger en trevlig och naturlig atmosfär för gästerna. Anpassningsbar yta som kan möta dina specifika behov och kreativa visioner för att skapa en trevlig matupplevelse för dina besökare. Tillgång till nödvändig grundläggande utrustning för att driva en restaurangverksamhet.

Ta chansen att skapa en trevlig och inbjudande destination för mat där människor kan samlas och njuta av en god måltid. Vi ser gärna att ni lämnar intresseanmälan med beskrivning av verksmahet och kocept.

  • Omgivning

    Fastigheten är belägen i Spånga. Omkringliggande bebyggelse utgörs av villaområden, mindre lättindustriområde, ett djursjukhus och annan mindre bostadsbebyggelse. Avstånd till Spånga centrum är ca 500 meter.

  • Kommunikation

    Från Spånga Centrum (ca 500 m) går ett flertal busslinjer samt pendeltåget som tar ca 15 min till centrala Stockholm.

Här finns fastigheten