Bäckby, Västerås

Västerås

I Bäckby industriområde utanför Västerås utvecklar Stendörren funktionella lokaler med utmärkt skyltläge för olika typer av verksamheter.

Visionen

I Bäckby industriområde satsar Stendörren på att erbjuda flexibla lokaler för små eller medelstora verksamheter med inriktning på lager, lätt industri eller handel. Potentiella kunder kan vara redan etablerade företag i området som växt ur sina existerande lokaler, eller nya kunder från det lokala näringslivet som vill etablera sig i ett attraktivt läge strax utanför Västerås stadskärna.

Området

Bäckby industriområde är lokaliserat strax väster om Västerås Centrum, i nära anslutning till både Köpingsvägen och E18 samt järnvägen. Det är ett väletablerat industriområde dit besökare tar sig enkelt med bil eller via lokaltrafik. De nya lokalerna kommer att erbjuda bil- och cykelparkering på egen mark. Här finns goda förutsättningar för små och medelstora företag i behov av lokaler för verkstad, kontor samt showroom eller butik.

Lokalerna

Inom ramarna för projektet planerar Stendörren en fastighet på totalt ca. 2 700 kvm. De planerade lokalerna varierar i storlek, från ca. 90 kvm upp till 250 kvm. Byggnaden utvecklas med framtida flexibilitet i åtanke, och antalet lokaler samt deras storlek kan komma att förändras. Stora glaspartier på gavlarna accentuerar byggnaden och bidrar till ett öppet intryck samt god synlighet för kunder som önskar exponering. Skyltläget intill Köpingsvägen och järnvägsspåret bidrar också till den goda synligheten. Varje lokal får egen markport och centralt i byggnaden förbereds en entresolvåning för kontor eller personalutrymmen. Ett gemensamt trapphus ger tillgång till den övre våningen och skapar förutsättningar för möjlig expansion på det övre planet.

Pågående

Fakta

 • Projekt:

  Nyproduktion

 • Område:

  Bäckby industriområde, Västerås

 • Adress:

  Gjutjärnsgatan 8

 • Markarea:

  Totalt ca. 5 600 kvm

 • Fastighetsarea:

  Totalt ca. 2 700 kvm

 • Byggstart:

  Möjlig byggstart årsskiftet 2021/2022

Här är projektet

Hitta din väg
 • Intresserad av projektet?

  Fyll i dina uppgifter.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta mig

AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

0771-103 500

Hjälp &
Support