GreenHub, Bro

Bro

I GreenHub Bro i Upplands-Bro skapar Stendörren möjligheter för ett modernt och hållbart logistikområde strategiskt placerat ca 25 minuter från pulsen i Stockholms City.

Visionen

GreenHub Bro utgörs av 1,4 miljoner kvm mark intill Enköpingsvägen i Upplands-Bro. Ett område som expanderar och är på väg att bli ett nytt logistiskt nav väster om Stockholm. Här finns en unik möjlighet för företag från olika branscher att erhålla verksamhetsanpassade lokaler från grunden och därmed tillgodose sina kunders krav på snabba, effektiva och hållbara logistiklösningar. GreenHub Bro kopplar samman transportslag, företag, varor och människor med Sverige, Norden och resten av världen. Vår ambition är att miljöcertifiera våra byggnader och vi utmanar oss själva i lösningar och materialval som minskar vårt koldioxidavtryck och vår miljöpåverkan både under genomförandet av projekten och i den fortsatta förvaltningen.

Området

GreenHub Bros strategiska läge med egen järnvägsanslutning till stambanan ger fantastiska möjligheter för ett mycket attraktivt logistikläge i Stockholms absoluta närhet. Några minuter bort med bil finns flera restauranger och serveringar. För ett större serviceutbud erbjuder Bro Centrum, ytterligare fem minuter bort, det mesta man kan önska i form av butiker, restauranger och annat. Fastigheten nås enkelt med bil via E18 och Enköpingsvägen, men även med allmänna kommunikationer. Buss 555 stannar i området och tar pendlare till Kungsängens station där de kan resa vidare med pendeltåg.

Lokalerna

I GreenHub Bro finns möjlighet att bygga nya lokaler i området inom befintlig detaljplan. Järnvägsanslutningen och den nya trafikplatsen med tillhörande motorvägsavfart från E18 leder rakt ned till Nygårds industriområde. Detta innebär goda möjligheter att skapa en flexibel kombiterminal för framtidens krav på miljövänliga logistiklösningar och konsumenternas krav på snabba leveranser. Fastigheterna anpassas efter varje verksamhets behov. Det möjliggör högteknologiska, automatiserade system för effektiv hantering av tusentals varor i och utanför byggnaden och i området runtomkring. Allt byggs med moderna material, god energieffektivitet samt hänsyn till god arbetsmiljö. Vidare detaljer utvecklas tillsammans med blivande hyresgäster.

Kommande

Fakta

 • Projekt:

  Utveckling av befintligt område, ombyggnad och nyproduktion

 • Område:

  GreenHub Bro, Upplands-Bro

 • Adress:

  Rysstorpsvägen

 • Markarea:

  Totalt ca. 1,4 miljoner kvm

 • Fastighetsarea:

  Totalt ca. 400 000 kvm

Mer information om projektet

Kontakta mig

Anders Johansson

Affärsansvarig Logistik

anders.johansson@stendorren.se

070-201 33 17

Här är projektet

Hitta din väg
 • Intresserad av projektet?

  Fyll i dina uppgifter.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta mig

Anders Johansson

Affärsansvarig Logistik

anders.johansson@stendorren.se

070-201 33 17

AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

0771-103 500

Hjälp &
Support