Librobäck, Uppsala

Uppsala

I Librobäck utanför Uppsala utvecklar Stendörren funktionella verksamhetslokaler i attraktiva storlekar.

Projektet

Stendörren erbjuder nyproducerade verksamhetslokaler för företag med behov av mindre till medelstora lokaler för lager eller enklare produktion i ett attraktivt läge med närhet till Uppsalas stadskärna. Lokalerna utvecklas med en hög grad av flexibilitet med syfte att möta förändrade behov hos våra hyresgäster.

Området

Studentstaden Uppsala med omnejd utgör en attraktiv och expansiv marknad med ett starkt lokalt näringsliv där industrierna successivt flyttar ut från staden för att göra plats för bostäder. Librobäck är ett väletablerat och expansivt industriområde beläget strax nordväst om stadskärnan. Området präglas redan idag av väl utvecklad småskalig industriverksamhet och fortsätter att utvecklas. Kommunikationerna från stadskärnan och Uppsala Centralstation är goda med både bil och buss, alternativt med cykel då cykelväg passerar i nära anslutning till området. Fastigheten kommer att erbjuda bil- och cykelparkering på egen mark. Området erbjuder utmärkta förutsättningar för små och medelstora företag med behov av lokaler för lagerverksamhet eller enklare produktion.

Lokalerna

Den nya byggnaden omfattar totalt ca 2 300 kvm och erbjuder sex lokaler från ca 300 kvm men kan kombineras till större enheter. Varje lokal är försedd med en generös markport och hög golvbärighet skapar möjlighet för lagring även av tyngre gods. Fri takhöjd om åtta meter möjliggör entresolvåningar vilka kan förberedas för kontor eller personalutrymmen. Den nya byggnaden miljöcertifieras enligt BREEAM.

Pågående

Fakta

 • Projekt:

  Nyproduktion

 • Område:

  Librobäck, Uppsala

 • Adress:

  Libro ringväg 27, Uppsala

 • Markarea:

  Totalt ca 4 500 kvm

 • Fastighetsarea:

  Totalt ca 2 300 kvm

 • Byggstart:

  2022

Här är projektet

Hitta din väg
AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

0771-103 500

Hjälp &
Support