Librobäck, Uppsala

Uppsala

I Librobäck utanför Uppsala utvecklar Stendörren funktionella verksamhetslokaler i attraktiva storlekar.

Visionen

Målet med projektet i Librobäck är att erbjuda flexibla och moderna verksamhetslokaler för företag med behov av mindre till medelstora lokaler för lager eller enklare produktion. Potentiella kunder kan utgöras av redan etablerade företag i området som växt ur sina nuvarande lokaler, eller nya kunder från det lokala näringslivet som vill etablera sig i ett attraktivt läge med närhet till Uppsalas stadskärna. Vår ambition är att lokalerna ska utvecklas med en hög grad av flexibilitet med syfte att möta förändrade behov hos våra hyresgäster.

Området

Studentstaden Uppsala med omnejd utgör en attraktiv och expansiv marknad med ett starkt lokalt näringsliv där industrierna successivt flyttar ut från staden för att göra plats för bostäder. Librobäck är ett mindre industriområde beläget strax nordväst om stadskärnan. Området präglas redan idag av väl utvecklad småskalig industriverksamhet och fortsätter att utvecklas. Kommunikationerna från stadskärnan och Uppsala Centralstation är goda med både bil och buss, alternativt med cykel då cykelväg passerar i nära anslutning till området. Fastigheten kommer att erbjuda bil- och cykelparkering på egen mark. Stendörren bedömer att Librobäck som område erbjuder utmärkta förutsättningar för små och medelstora företag med behov av lokaler för lagerverksamhet eller enklare produktion.

Lokalerna

Nybyggnationen omfattar sammantaget sex lokaler om ungefär 300 kvm vardera, där ca. 70 kvm utgörs av ovanliggande entresolvåning. Varje lokal utrustas med egen markport och entré. En hög bärighet skapar möjlighet för lagring även av tyngre gods. Fri takhöjd om åtta meter möjliggör entresolvåningar vilka kan förberedas för kontor eller personalutrymmen. Då lokalerna utvecklas med en hög grad av inneboende flexibilitet kan Stendörren erbjuda kunder möjlighet att medverka i arbetet med att utforma lokalerna baserat på önskemål och behov.

Pågående

Fakta

 • Projekt:

  Nyproduktion

 • Område:

  Librobäck, Uppsala

 • Adress:

  Libro ringväg 27, Uppsala

 • Markarea:

  Totalt ca. 4 500 kvm

 • Fastighetsarea:

  Totalt ca. 2 250 kvm

 • Byggstart:

  Möjlig byggstart årsskiftet 2021/2022

Här är projektet

Hitta din väg
 • Intresserad av projektet?

  Fyll i dina uppgifter.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta mig

AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

0771-103 500

Hjälp &
Support