Skip to content

Ellen Torsäter, Kommersiell förvaltare

ellen-toresater-content

Vad har du för bakgrund och vad är din roll på Stendörren?

Jag arbetar som kommersiell förvaltare på Stendörren. Jag har en kandidatexamen i fastighetsvetenskap med inriktning förvaltning på Malmö universitet. Innan jag började på Stendörren arbetade jag med bostadsförvaltning.

Varför har du valt att arbeta just på Stendörren?

Jag sökte mig till Stendörren för att det kändes som ett spännande bolag som är under utveckling. Jag ville lära mig mer om kommersiell förvaltning och få möjligheten att vara en del i alla delar av förvaltningen.

Hur ser en dag på jobbet ut?

Det varierar från dag till dag, vilket är något av det jag uppskattar mest. Vissa dagar tillbringas inne på kontoret med diverse administrativt arbete. Det handlar om allt från avtalsskrivning, planering inför mindre projekt samt kontakt med hyresgäster. Andra dagar är jag ute vid fastigheterna och träffar hyresgäster.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Det är roligt att arbeta på ett företag som hela tiden utvecklas, det ger mig möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter och lära mig nya saker varje dag – både inom min roll och om fastighetsbranschen i stort. Jag trivs bra med att vara ute vid fastigheterna och skapa relationer till hyresgästerna.

Vilken är din favoritlokal/fastighet?

Vitgröet 12.

En okänd talang du har?

Jag kan vicka på öronen.