Om oss

Stendörren äger, utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad

Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen och Eskilstuna. Vi driver även projektutveckling av tidigare outnyttjad tomtmark i samma områden.

På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje. Det här kan gälla optimering av allt från tillgänglighet och uppvärmning till planritning och belysning. Vi lägger även in fiber i alla våra kommersiella lokaler, köper bara in grön el och byter ut gamla oljepannor mot fjärrvärme för att minska miljöpåverkan, sänka värmekostnaderna och säkerställa en god funktionalitet på samma gång.

Stendörren som arbetsplats

Vi arbetar efter devisen ”lokaler som gör skillnad”. Vill du också göra skillnad? Läs mer om hur det är att arbeta hos oss.

Läs mer

Miljöpåverkan och socialt ansvar

För oss är det viktigt att ta ansvar när det gäller påverkan på samhället och omgivningen omkring oss.

Läs mer

Akut

08-518 331 99

Vardagar 08:30-16:30, fre 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

Jour (övriga tider)

020-62 00 40

Hjälp &
support