Skip to content

Stendörren som arbetsplats

Vi är ett fastighetsbolag med en affärsdriven och öppen kultur som startade 2014. Vi driver vår organisation med stort kundfokus och tillsammans med våra hyresgäster utvecklar vi våra fastigheter så att de passar deras behov.

Vi arbetar med förvaltning, utveckling och förädling av fastigheter och har valt att behålla hela processen inom bolaget. Detta gör att vi har kontroll på hela skedet, är flexibla, kan ta snabba beslut och ständigt utveckla våra arbetssätt med fokus på hyresgästens bästa.

Vi tror på medarbetaren

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi arbetar för att alla medarbetare ska trivas och må bra, samt ha möjlighet att växa och utvecklas. Detta ger oss engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar åt samma håll.

Lediga tjänster

Vill du bli en del av Stendörren? Skicka din spontan-ansökan till info@stendorren.se.

Vi tar även emot praktikanter.

Följ oss gärna på Linkedin.

Möt några av våra medarbetare

maria-jonsson-staende-module

Maria Jonsson, utvecklingschef

”Det är otroligt roligt att se projekten växa fram”

mikael-andersson-module

Mikael Andersson, Head of Strategy

”Med stora internationella bolag som tidigare arbetsgivare ville jag arbeta på ett lite mindre svenskt Bolag, som har höga ambitioner när det gäller tillväxt och expansion.”

ellen-toresater-module

Ellen Torsäter, Kommersiell förvaltare

”Det är roligt att arbeta på ett företag som hela tiden utvecklas, det ger mig möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter och lära mig nya saker varje dag – både inom min roll och om fastighetsbranschen i stort”

stendorren-kaj-people

Kaj Sjöberg, Fastighetstekniker

”Det bästa är tekniken och att genom det jobb vi gör kunna påverka resultat och driftekonomi. Sedan är det alltid kul att träffa hyresgäster för att verkligen förstå vad de behöver.”