Skip to content

Almnäs 5:23

Fastigheten ligger i växande Almnäs Industriområde - Stockholm Syd - Med mål att bli ett av skandinaviens största industriområde. Fastigheten ligger i direkt anslutning till E4 samt har tillgång till industrispår. Med en kort bilfärd går det att ta sig till centrala Södertälje där det går att hitta restauranger, caféer, gym och butiker. Stockholm Syd är med sitt geografiska läge en viktig knytpunkt. Här finns etablerings- och expansionsmöjligheter för olika typer av verksamheter och vi förvaltar våra fastigheter långsiktigt med hänsyn till hållbarhet och miljö. Läs mer på stockholmsyd.se
  • Beskrivning

    Modern fastighet med flexibla lagerlokaler och möjlighet till nyproduktion i Almnäs industriområde.

  • Service

    Med en kortare bilfärd når du Nykvarn eller Södertälje där ett större utbud av restauranger, serveringar och cafeer finns. Under sommaren 2017 öppnar ett hotell i området som troligtvis kommer att servera lunch samt där möjlighet till möteslokaler kommer finnas.

  • Kommunikation

    Fastigheten nås lätt med bil via E4 och E20. Det finns också buss som går från Almnäs hållplats och vidare till destniationerna Nykvarn och Södertälje centrum. Södertälje hamn ligger bara några kilometer bort och Skavsta flygplats når du med bil på ca 50 min.

Vi som tar hand om fastigheten

Martin Berg

Martin Berg

Kommersiell Förvaltare
Telefon: +46 8 518 331 83
Jonas Lindström

Jonas Lindström

Teknisk förvaltare
Telefon: +46 8 518 331 38
Camilla Eriksson

Camilla Eriksson

Regionchef
Telefon: +46 8 518 331 27
Linus Lövgren

Linus Lövgren

Biträdande Förvaltare
Telefon: +46 8 518 331 83
Malin Haraldson

Malin Haraldson

Fastighetstekniker
Telefon: +46 8 518 331 00