Skip to content

Unik tillfälle att förhyra lager/butikslokal i populära Boländerna!

Nu har ni unik tillfälle att förhyra en lokal om ca 1700 kvm med tillhörande uppställning om ca 2700 kvm i ett av Uppsalas absolut bästa handelsområden . Fastigheten har fantastiskt läge med stora skyltfönster mot Bolandsgatan vilket gör att ert varumärke syns maximalt. Området har starka kundflöden och höga trafikflöden. Grannar i området är Ikea , Bauhaus, Kungsängen , EKO , Stadium mm.

  • Omgivning

    Modern ljus fastighet med stora glaspartier, placerad i växande Boländerna med goda kommunikationer. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

  • Service

    Runt om i området på promenadavstånd finns flera restauranger och lunchserveringar. Området är ett handelsområde så många butiker finns i här. Söker du endå ett större serviceutbud tar du dig snabbt till centrala Uppsala där du hittar fler restauranger, många butiker och all annan service du kan behövas.

  • Kommunikation

    Oavsett om du åker bil eller kommunalt är fastigheten lätt att nå. E4 ligger i anslutning till fastigheten och det är ca 4 km till Uppsala station dit både regionaltåg och pendeltåg går. Buss 1, 7, 11 och 199 stannar alla i området på kortare promenadavstånd från fastigheten. Till Arlanda flygplats tar du dig smidigt med bil på ca 25 minuter.

Här finns fastigheten