Skip to content

Möjlighet att förhyra kontorslokal på Ekbacksvägen!

Ljus och luftig kontorslokal med generösa ljusinsläpp på plan 1 i fastighet med hiss. Lokalen erbjuder både mindre och större kontorsrum samt konferensrum. Öppen yta i samband med pentry och wc. Postens företagscenter som närmsta granne för smidiga leveranser och posthantering. Lastbrygga med inlastintag via fastighetens innergård och möjlighet till förråd i källaren. Välkommen till Ekbacksvägen 22!

 • Omgivning

  Fastighet belägen centralt i Ulvsunda industriområde. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

 • Service

  Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

 • Kommunikation

  Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer med ca 5 min till Brommaplan.

  Busslinjerna 155, 112 samt 156 trafikerar området. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna – Alvik. Närmsta hållplats är Ulvsunda Norra som ligger en kortare promenad från fastigheten och tar dig till Sundbyberg C eller Alvik på endast några minuter. I Sundbyberg finns ett flertal busslinjer, tunnelbanans blå linje samt pendeltåg. I Alvik finns busslinjer, tvärbana samt tunnelbanans gröna linje.

Här finns fastigheten