Skip to content

Rymlig lagerlokal med generös takhöjd samt tre lastportar varav en med lastkaj som ger direktacess till lokalen. Fräscha tillhörande personalutrymmen!

Letar du efter den perfekta lokalen för din verksamhet? Då har vi den ultimata lösningen för dig! På Ryssviksvägen i Sickla erbjuder vi nu en rymlig lagerlokal med tre lastportar varav en med praktisk lastkaj, som gör logistiken direkt in i lokalen otroligt smidig och effektiv. Med generös takhöjd och öppna ytor, är detta den ideala platsen för lagerhållning och verksamhetsutveckling. Vi har även investerat i fräscha och moderna personalutrymmen. Här hittar du två kontorsrum för att hantera administration, ett renoverat pentry med trevlig matplats och en separat wc samt en wc/dusch.

Finns även möjlighet att hyra p-platser direkt utanför lokalen samt om du behöver extra utrymme för fordon, finns möjlighet att hyra en plats i vårt varmgarage inom fastigheten.

Detta är din chans att säkra den mest mångsidiga och funktionella lokalen på marknaden. Tveka inte att kontakta mig för mer information och att boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå!

 • Omgivning

  I konceptfastigheten Point Nacka erbjuds moderna kontorslokaler i industrimiljö, med fantastiskt ljusinsläpp och mervärden som får ditt företag och dina anställda att växa!

  Lokalerna passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar.

  En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

  Läs mer på https://www.pointnacka.se

 • Service

  På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

 • Kommunikation

  Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

Här finns fastigheten