Skip to content

Flexibla och ljusa kontor.

Totalt finns det ca 1 500 m² kontor lediga fördelade på 3 plan. På bottenvåningen finns det totalt ca 450 kvm men som kan delas ned till 300 kvm. En och tre trappor upp i fastigheten är hela planen vakanta, ca 500 m² per plan.

Idag är kontoren mestadels rumsindelade och det finns kyla i varje rum. Konferensdelarna med stort ljusinsläpp. Möjlighet att anpassa lokalerna efter verksamhet.

  • Omgivning

    Fastigheten ligger i expansiva Svinsta industriområde, strax öster om Eskilstuna, med flera stora företag som grannar. Området har en attraktiv placering för industri, produktion och logistik till och från Stockholm, Mälardalen och norra Europa.

  • Service

    I fastigheten finns en trevlig personalrestaurang. För ett större utbud är det några minuters bilfärd till Eskilstuna centrum där ett stort utbud av restauranger, serveringar, cafeer samt butiker och annan service finns.

  • Kommunikation

    Fastigheten nås lätt med bil via E20, som ligger i direkt anslutning. Även buss finns i anslutning till fastigheten vilket gör det lätt att ta sig hit även med allmänna kommunikationer.

Här finns fastigheten