Skip to content

Öppen lagerlokal med bra inlastning via lastkaj.

Nu finns det möjlighet att hyra en flexibel lagerlokal med egen entré och goda inlastningsmöjligheter. Öppen planlösning med lagerytor samt ett fåtal kontorsrum, kök och två omklädningsrum.

Huset ligger i suterräng så inlastning kan ske både via en lastkaj men även genom en markport. Finns även möjlighet att hyra till ett kallförråd om ca 125 kvm för uppställning av material eller fordon.

 • Omgivning

  Fastigheten ligger strax utanför centrala Järna med närhet till kommunikationer så som E4 och tågstation, tätt intill härlig skog och natur.

 • Service

  Från fastigheten är det ca 10 minuters promenad till flera restauranger och lunchserveringar. I centrala Järna finns flera butiker och annan service.

  På under 15 minuter kör du till Södertälje centurm där du finner ett större serviceutbud med många restauranger och caféer, butiker och annat.

 • Kommunikation

  Fastigheten ligger ca 1 mil söder om Södertälje, nära E4 så hit tar du dig lätt med bil. Till Järna pendeltågsstation går du på ca en kvart och härifrån kan du resa vidare med pendeltåg mot Södertälje eller Gnesta. Bussförbindelse finns också till Södertälje centrum, Hölö, Norrvrå, Mörkö och Gnesta.

Här finns fastigheten