Skip to content

Ulvsunda

I Ulvsunda industriområde, nära Blomma Flygplats och Sundbybergs station erbjuder Stendörren nyproduktion i ett centralt läge.

  • Projektet

    Stendörren utvecklar en ny attraktiv verksamhetsfastighet i ett centralt läge i Ulvunda. Byggnaden utvecklas med höga hållbarhetsambitioner och lösningar för flexibel och effektiv användning över tid.

  • Området

    Ulvsunda i norra Stockholm är ett område under stark utveckling. Fastighetsbeståndet utvecklas kontinuerligt och kommunikationerna likaså. I området finns dels flera starka varumärken inom bilhandel representerade, dels ett flertal grossister och verksamheter inom proffshandel. Läget intill Ulvsundavägen, E18 och E4, goda busskommunikationer till tunnelbana och pendeltåg samt tvärbanan inom gångavstånd bidrar till goda kommunikationsmöjligheter. Området ligger i nära anslutning till Bromma Flygplats, vilket innebär att handelsområdet Bromma Blocks, med ca 80 butiker, restauranger och caféer, återfinns inom gångavstånd.

  • Lokalerna

    Stendörren planerar att uppföra en ny byggnad om ca totalt 4 300 kvm omfattande ett garageplan om ca 1 200 kvm och lager/showroom i gatuplan. På entresol och en övervåning i vinkel finns lokalytor för kontor och ytterligare lager och showroom. Den planerade byggnaden är flexibel och det finns goda möjligheter att påverka utformningen. Gården möjliggör för såväl lastning och lossning som besöksparkering. Byggnaden kommer att miljöcertifieras enligt BREEAM.

Här finns projektet