Ulvsunda, Bromma

Bromma

I Ulvsunda industriområde erbjuder Stendörren möjlighet att skräddarsy en modern industrifastighet i norra Stockholms mest expansiva område, bara 11 minuter från city.

Visionen

Vi på Stendörren erbjuder en potentiell hyresgäst möjligheten att tillsammans med oss utveckla en modern industribyggnad från grunden, anpassad efter specifika önskemål och verksamhetskrav.  Ulvsunda industriområde är ett område som Stendörren känner väl och har god kunskap om. Vi har lokal närvaro i och med vårt befintliga fastighetsbestånd samt egna förvaltningsorganisation. Vår projektorganisation är öppen för kreativa idéer som kan arbetas fram till konkreta förslag och koncept. Vi har höga hållbarhetsambitioner för den planerade byggnationen med målsättning att nå miljöcertifiering enligt BREEAM.

Området

Ulvsunda i norra Stockholm är ett område under stark utveckling. Fastighetsbeståndet utvecklas kontinuerligt och kommunikationerna likaså. I området finns dels flera starka varumärken inom bilhandel representerade, dels ett flertal grossister och verksamheter inom proffshandel. Läget intill Ulvsundavägen, E18 och E4, goda busskommunikationer till tunnelbana och pendeltåg samt tvärbanan inom gångavstånd bidrar till goda kommunikationsmöjligheter. Området ligger i nära anslutning till Bromma Flygplats, innebärande att handelsområdet Bromma Blocks, med ca. 80 butiker, restauranger och caféer, återfinns inom gångavstånd.

Lokalerna

Med en tomt på ca. 3 000 kvm och en byggnadsarea på ca. 3 – 8 000 kvm, beroende på hur många våningar som uppförs, finns goda möjligheter att uppföra hållbara lokaler som passar både hyresgästens verksamhet samt smälter in väl i området. Maximal byggnadshöjd uppgår till 11,5 meter innebärande att byggnaden kan uppföras i två eller tre plan. Utformning sker fullt ut efter hyresgästens behov, med nödvändig in- och utlastning samt kundparkering utanför. Perfekt för t ex en grossist eller proffsbutik i behov av showroom/butik, kontor och verkstad/lager med kontor.

Kommande

Fakta

 • Projekt:

  Nybyggnation

 • Område:

  Ulvsunda industriområde, Bromma

 • Adress:

  Ranhammarsvägen 17–19

 • Markarea:

  Totalt ca. 3 000 kvm

 • Fastighetsarea:

  Totalt ca. 3 – 8 000 kvm

 • Byggstart:

  N/A

Här är projektet

Hitta din väg
 • Intresserad av projektet?

  Fyll i dina uppgifter.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta mig

Daniel Grönwall

Uthyrare

daniel.gronwall@stendorren.se

08-518 331 98

AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

0771-103 500

Hjälp &
Support