Ekbacksvägen 22

Stockholm, Bromma
Kontor, Lagerlokal
179-288 m2
Enligt överenskommelse

Lokal i markplan med lastkaj samt lastintag direkt in i lokalen.

Nu har vi möjlighet att erbjuda en ljus och luftig kontorslokal om totalt 288 kvm fördelat på ca. 222 kvm kontor och ca. 66 kvm lager med fönster i tre väderstreck. Lokalen är belägen i markplan av fastigheten och nås via huvudentré och lastintag mot innergård. Kontoret erbjuder en bra blandning av mindre och större kontorsrum samt öppna ytor. Fullt utrustat pentry med öppen yta mot mat- och loungedel. Lokalen har ett lager i direkt anslutning till kontoret. Detta nås via lastintag från husets gemensamma lastbrygga. Parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Beskrivning

Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadstråk.

Service

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Här ligger lokalen

Hitta din väg
  • Intresserad av lokalen?

    Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom 24 timmar.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller kontakta mig direkt

Relaterade lokaler

AKUT

08-518 331 99

Måndagar-Torsdagar 08:30-16:30, Fredagar 8.30-15.00, Lunchstängt 12.00-13.00

JOUR

020-62 00 40

Hjälp &
Support