Skip to content
Icke-regulatoriskt

Expansion i Upplands-Bro Stendörren lanserar grön logistikhub: GreenHub Bro

GreenHub Bro är namnet på det nya logistikcentret i Upplands-Bro som Stendörren utvecklar, tidigare under namnet Stockholm Väst Logistik. Området har egen järnvägsanslutning till stambanan, pendeltåg i närheten och direkt anslutning till E18 via den nya motorvägspåfarten Kockbacka som öppnar sommaren 2018.

I GreenHub Bro finns sedan tidigare Coops centrallager för kolonialvaror. Nyligen har även företaget Dahl tecknat hyresavtal som avser deras framtida centrallager. GreenHub Bro omfattar cirka 1 400 000 kvadratmeter mark med möjlighet att bygga upp till 400 000 kvadratmeter lokalyta i byggnadsstorlekar från 5 000 till 100 000 kvadratmeter.

  • Med GreenHub Bro vill vi skapa en modern och hållbar arbetsplats för tusentals personer som möter framtidens krav på miljövänliga och flexibla logistiklösningar samtidigt som konsumenternas krav på snabba leveranser kan tillgodoses, säger Fredrik Brodin, vd på Stendörren Fastigheter.    

GreenHub Bro är det första logistikcentret som Stendörren lanserar. I framtiden finns möjlighet att lansera logistikhubbar på fler platser i landet. För mer information om projektet, se: www.greenhub-bro.se. Uthyrningsarbetet sker i samarbete med Nordier Property Advisors. Konceptframtagning och marknadsföring har gjorts i samarabete med kommunikationsbyrån Booming.

För mer information, vänligen kontakta: Fredrik Brodin, verkställande direktör. Telefon 070-8886665, fredrik.brodin@stendorren.se eller besök www.stendorren.se

Stendörren Fastigheter AB (publ)

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på First North Premier, Nasdaq Stockholm (Ticker STEF-B) som äger utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad. Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror, främst i Storstockholm och Mälardalen.

Certified Adviser är Remium Nordic AB (www.remium.com). För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ) se www.stendorren.se