Skip to content
Icke-regulatoriskt

Johan Malmberg blir ny Transaktionschef för Stendörren

Pressmeddelande

4 maj 2020
 

Stendörren Fastigheter har utsett Johan Malmberg till ny Transaktionschef. 

Johan har mer än 20 års erfarenhet av fastighetsrelaterad och finansiell rådgivning och kommer närmast från en position som Affärsutvecklingschef på bostadsföretaget Fastighets AB Förvaltaren.

Dessförinnan har Johan bland annat arbetat på Tenzing, Catella, Swedbank och Hemfosa.

Johan tillträder tjänsten senast den 25 augusti 2020 och kommer därefter ingå i Stendörren Fastigheters ledningsgrupp.

 

”Det är mycket glädjande att vi kan hälsa Johan välkommen till Stendörren. Johans breda erfarenhet och kompetens inom finans- och fastighetsrelaterade affärer blir en värdefull förstärkning inför Stendörrens fortsatta utveckling och expansion.”, säger Erik Ranje, verkställande direktör.

”Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med all personal på Stendörren få vara med och bidra till en fortsatt positiv utveckling av bolaget och dess fastighetsportfölj. Med Stendörrens affärsidé, starka ägare och duktiga organisation ser jag goda möjligheter till många spännande investeringar i framtiden”, säger Johan Malmberg.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Erik Ranje, verkställande direktör, 070-308 52 09, eller erik.ranje@stendorren.se

 

Stendörren Fastigheter AB (publ)

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, (Ticker STEF-B) som äger, utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad. Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror, främst i Storstockholm och Mälardalen.

För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ), se: www.stendorren.se.

Erik Ranje, 070-308 52 09