Skip to content
Icke-regulatoriskt

Stendörren Fastigheter anställer bolagsjurist

Stendörren har anställt Caroline Gebauer som bolagsjurist. I denna roll ingår hon i bolagets ledningsgrupp och kommer även fungera som sekreterare i styrelsen.

Caroline kommer närmast från advokatbyrån Vinge där hon arbetat sedan 2006. Caroline har en jur.kand från Uppsala Universitet.

Caroline har sedan april 2016 varit inhyrd till Stendörren för att assistera bolaget med förberedelser inför och under den börsgranskning som ägt rum i syfte att byta börslista till Nasdaq Stockholms huvudlista. Hon tillträder omgående sin nya tjänst på Stendörren.

”Caroline har bidragit på ett väsentligt och mycket värdefullt sätt i processen att förbereda bolaget och styrelsen inför flytten till börsens huvudlista. Vi är därför jätteglada att hon nu accepterat rollen som bolagets permanenta bolagsjurist”, säger Fredrik Brodin, VD.

För mer information, vänligen kontakta: Fredrik Brodin, verkställande direktör. Telefon 070-8886665, fredrik.brodin@stendorren.se eller besök www.stendorren.se

Om Stendörren

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på First North Premier, Nasdaq Stockholm (Ticker STEF-B) som äger utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad. Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror, främst i Storstockholm och Mälardalen.

Certified Adviser är Remium Nordic AB (www.remium.com ). För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ) se www.stendorren.se