Skip to content
Icke-regulatoriskt

Stendörren Fastigheter förvärvar ytterligare en lagerfastighet i Viared för 45 miljoner kronor

Pressmeddelande

2 juli 2021
 

Stendörren Fastigheter AB (publ) förvärvar, via bolag, lagerfastigheten Vattnet 6 från Sandatex Invest AB. Fastigheten blir Stendörrens andra förvärv, utöver det tidigare igår kommunicerade förvärvet, i det attraktiva logistikområdet Viared i Borås kommun. Överenskommet fastighetsvärde uppgår till 45 miljoner kronor och den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 3 700 kvadratmeter. Fastigheten är fullt uthyrd till en hyresgäst på ett hyresavtal som löper till och med 30 juni 2031. 

Vi är mycket glada att omgående kunna förvärva ytterligare en mycket välskött lagerfastighet med en stark hyresgäst på ett långt hyresavtal i Viared vilket är ett av Sveriges bästa logistiklägen. Fastigheten är belägen i direkt anslutning till fastigheten Vattnet 7 som förvärvades igår, det vill säga båda fastigheterna är lokaliserade utmed väg 40 med ypperligt skyltläge och med god tillgänglighet”, säger Erik Ranje, verkställande direktör för Stendörren.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Erik Ranje, Verkställande direktör, 08-518 331 00 eller erik.ranje@stendorren.se

Johan Malmberg, Transaktionschef, 070-147 25 04 eller johan.malmberg@stendorren.se 
 

Stendörren Fastigheter AB (publ)

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, (Ticker STEF-B) som äger, utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad. Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror, främst i Storstockholm och Mälardalen.

För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ), se: www.stendorren.se.