Skip to content
Regulatoriskt

Stendörren Fastigheter har utsett Per-Henrik Karlsson till ny Ekonomidirektör

Pressmeddelande

8 november 2019

Stendörren Fastigheter har utnämnt Per-Henrik Karlsson till ny Ekonomidirektör med tillträde den 1 januari 2020. Per-Henrik kommer att efterträda Magnus Sundell, som enligt pressmeddelande från den 4 juni 2019, kommer att lämna Stendörren Fastigheter. Per-Henrik kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

Per-Henrik är sedan snart ett år Redovisningschef på Stendörren Fastigheter och kommer närmast från en roll som Head of Nordic Accounting & Financial Control på NREP. Dessförinnan har Per-Henrik bland annat arbetat för Aberdeen Standard Investments som nordisk CFO och medlem i ledningsgruppen för en av deras fastighetsfonder samt som auktoriserad revisor på Ernst & Young.

”Det känns väldigt roligt att välkomna Per-Henrik till vår koncernledning och extra kul att vi har lyckats hitta en intern efterträdare till Magnus med en stark och relevant bakgrund”, säger Mikael Nicander, VD.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mikael Nicander, verkställande direktör, 08-518 331 01 eller mikael.nicander@stendorren.se

 

 

 

Stendörren Fastigheter AB (publ)

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, (Ticker STEF-B) som äger, utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad. Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror, främst i Storstockholm och Mälardalen.

 

För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ), se: www.stendorren.se.