Skip to content
Regulatoriskt

Stendörren hyr ut drygt 2 000 kvadratmeter

Stendörren Fastigheter har tecknat hyresavtal med tre olika hyresgäster om totalt drygt 2 000 kvm. Den största uthyrningen är till SGA Försäljnings AB, specialister inom högtryckstvätt, batteri och smörjmedel. Bolaget flyttar in i början av 2017 och skall bedriva proffsbutik och serviceverkstad i lokalerna. Uthyrningen till SGA är på totalt 1 400 kvm, med ett 7-årigt hyresavtal och omfattar hela fastigheten Veddesta 2:54 på Saldovägen 1 i Veddesta.

OCAB i Uppsala AB har hyrt 362 kvm i fastigheten Stenvreten 6:1 på Annelundsgatan 7 i Enköping med inflyttning senhösten 2016. Fastigheten har ett utmärkt skyltläge och anslutning till E18 och väg 55 mot Uppsala. Vidare har Lackspecialisten i Vallentuna hyrt 276 kvm i fastigheten Bällsta 5:133 på Fågelsångsvägen 18 i Vallentuna.

”Det är med stor glädje vi välkomnar våra nya hyresgäster till Stendörren. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete och att tillsammans fortsätta att utveckla fastigheterna och områdena de verkar i. Vi ser en fortsatt stark hyresmarknad med god efterfrågan på lokaler inom lager, logistik och lätt industri”, säger Fredrik Brodin, VD Stendörren Fastigheter.

För ytterligare information, vänligen kontakta VD Fredrik Brodin (tel: 08-121 317 01).  

Denna information är sådan som Stendörren Fastigheter AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 5 september 2016 klockan 12:45.

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag aktivt inom segmentet lager och lätt industri. Stendörren är noterat på First North Premier, Nasdaq Stockholm (Ticker: STEF B). Certified Adviser är Remium Nordic AB ( www.remium.com ). För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ) se www.stendorren.se