Skip to content
Icke-regulatoriskt

Stendörren rekryterar Fastighetschef och Ekonomichef

Frej Adolph har utsetts till ny Fastighetschef på Stendörren. Frej är utbildad civilingenjör från KTH och har tidigare arbetat som Head of Asset Management på Valad och hyresgästsrådgivare på Tenant & Partner. Närmast kommer han från rollen som Fastighetschef på Granen Fastighetsutveckling. Frej kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Annica Holm Englund har utsetts till Ekonomichef, hon har en lång och gedigen erfarenhet från motsvarande roller i ett flertal branscher men med stor tyngdpunkt på fastighetsbolag, bl.a. Hemsö och KF-fastigheter. Hon har även arbetat som auktoriserad revisor på Deloitte.

”Vi är oerhört glada över att knyta Annica och Frej till oss. Båda är välmeriterade och har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kommer på ett bra sätt förstärka och komplettera vår verksamhet. Med dessa rekryteringar står vår organisation väl rustad för framtidens möjligheter och utmaningar. Jag ser väldigt mycket fram emot att få arbeta tillsammans med både Annica och Frej”, säger Fredrik Brodin VD Stendörren Fastigheter AB.

Annica och Frej tillträder sina tjänster efter sommaren.

För ytterligare information kontakta

Fredrik Brodin, verkställande direktör. Telefon 070-888 66 65, fredrik.brodin@stendorren.se, eller Magnus Sundell, CFO, magnus.sundell@stendorren.se, eller besök www.stendorren.se

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag aktivt inom segmentet lager och lätt industri. Stendörren är noterat på First North Premier, Nasdaq Stockholm (Ticker: STEF B). Certified Adviser är Remium Nordic AB (www.remium.com). För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ) se www.stendorren.se