Skip to content
Icke-regulatoriskt

Stendörren tecknar 10-årigt hyresavtal i Brunna

Pressmeddelande

24 januari 2022

Stendörren Fastigheter AB har tecknat ett 10-årigt hyresavtal med Carla AB avseende lokaler och markyta för bilförsäljning och relaterad verksamhet i fastigheten Viby 19:13, belägen på Effektvägen 8 i Brunna i Upplands-Bro kommun. Carla flyttar in i maj 2022 i lokaler om ca 2 700 kvadratmeter och markytor på ca 11 500 kvm.

Vi är mycket glada över det förtroende Carla visar genom att de väljer lokaler i vårt bestånd för sin fortsatta utveckling och vi hälsar dem välkomna. Uthyrningen befäster Brunnas position som ett av de mest attraktiva lägena i Stockholm. Utgångsläget för våra pågående och kommande nyproduktionsprojekt i området kunde inte vara bättre.”, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.

”Vi ser fram emot att flytta till Brunna och tror att Stendörrens lokaler ger rätt förutsättningar för fortsatt tillväxt och framgång.”, säger Patrik Illerstig, VD på Carla AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:                                                                                           

Erik Ranje, Verkställande direktör, 070-308 52 09 eller erik.ranje@stendorren.se

Anders Nilsson, Förvaltningschef, 076-881 40 75 eller anders.nilsson@stendorren.se 

Stendörren Fastigheter AB (publ)

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett expansivt fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Vår affärsidé är att skapa långsiktig lönsam substanstillväxt genom att förvalta, utveckla och förvärva fastigheter och byggrätter inom logistik och lätt industri i tillväxtregioner. Därutöver förädlar vi verksamhets- och industrifastigheter genom att tillskapa bostadsbyggrätter för vidare utveckling och förvaltning i attraktiva lägen, främst i Storstockholm och Mälardalsregionen.

För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ), se: www.stendorren.se.