Skip to content
Icke-regulatoriskt

Stendörren tecknar 15-årigt hyresavtal med Hedin bil

Pressmeddelande

13 september 2022

I mitten av 2023 flyttar Hedin Bil in i Stendörrens lokaler på Ulvsundavägen 106 i Bromma, Stockholm. Parterna har tecknat ett 15-årigt hyresavtal för lokaler på 3 440 kvm i fastigheten Elementet 1.

Ulvsunda är ett område som, förutom att det angränsar till Stockholm City, också har närhet till alla typer av kommunikationer. Lokalerna ligger i bästa läge för denna typ av verksamhet. I samband med anpassningen av lokalerna kommer även byggnaden moderniseras exteriört för att möta Hedins behov.

”Vi är mycket glada över att på nytt välkomna Hedin Bil som hyresgäst i ytterligare en av Stendörrens fastigheter. Denna och tidigare uthyrningar till Hedin Bil visar på ett givande och långsiktigt samarbete – ett utmärkt exempel på hur vi kan optimera våra hyresgästers verksamhet i strategiskt belägna lokaler”, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.

Hedin Bil är Sveriges största återförsäljare av nya bilar med över 30 märken samt en av Sveriges största inom begagnade bilar med över 100 anläggningar runt om i Sverige.

”Vi har haft en omfattande expansion inom vår Ford-verksamhet i Sverige den senaste tiden. Satsningen på Bromma är strategiskt viktig då vi ser en tillväxt i området samt en utveckling mot en mycket intressant handelsplats. Där vill vi finnas med varumärket Ford”, säger Anderz Larqvist, VD för Hedin Mölndal Bil.

För ytterligare information, vänligen kontakta:                                                      

Erik Ranje, verkställande direktör, 0703-08 52 09 eller erik.ranje@stendorren.se

Anders Nilsson, förvaltningschef, 0768-81 40 75 eller anders.nilsson@stendorren.se

Stendörren Fastigheter AB (publ)

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett expansivt fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Vår affärsidé är att skapa långsiktig lönsam substanstillväxt genom att förvalta, utveckla och förvärva fastigheter och byggrätter inom logistik och lätt industri i tillväxtregioner i Norden. Därutöver förädlar vi verksamhets- och industrifastigheter genom att tillskapa bostadsbyggrätter för vidare utveckling och förvaltning i attraktiva lägen, främst i Storstockholm och Mälardalsregionen.

För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ), se: www.stendorren.se.