Skip to content
Icke-regulatoriskt

Stendörren tecknar 5-årigt hyresavtal med Beans in Cup AB

Pressmeddelande

7 september 2022

Stendörren Fastigheter AB har tecknat ett 5-årigt hyresavtal med Beans in Cup avseende lokaler för lager och kontor i fastigheten Filmremsan 9 i Högdalens industriområde. Lokalerna om ca 2 500 kvm anpassas nu för verksamheten och inflyttning planeras i oktober/november 2022.

”Vi hälsar Beans in Cup välkomna till våra lokaler i Högdalen, ett lättillgängligt och väletablerat industriområde i Stockholm. Att de väljer att utveckla sitt bolag i våra lokaler visar på förtroende för oss som hyresvärd. Det befäster även det attraktiva och citynära läget med utmärkt tillgång till ringleder och riksvägar men även närhet till lokaltrafik, restauranger och Farsta centrum”, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.

”Vi valde lokalen då den matchar vårt behov av tillgänglighet och erbjuder stora ytor där vi kan växa. Syftet med att etablera ett centrallager i Högdalen är att kunna erbjuda våra kunder ett bredare sortiment och högre kvalitet. Nu ser vi fram emot uppstarten av vårt centrallager samt våra nya kontorslokaler i samma fastighet”, säger Johan Åberg, VD på Beans in Cup.

För ytterligare information, vänligen kontakta:                                                      

Erik Ranje, verkställande direktör, 0703-08 52 09 eller erik.ranje@stendorren.se

Anders Nilsson, förvaltningschef, 0768-81 40 75 eller anders.nilsson@stendorren.se

Stendörren Fastigheter AB (publ)

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett expansivt fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Vår affärsidé är att skapa långsiktig lönsam substanstillväxt genom att förvalta, utveckla och förvärva fastigheter och byggrätter inom logistik och lätt industri i tillväxtregioner i Norden. Därutöver förädlar vi verksamhets- och industrifastigheter genom att tillskapa bostadsbyggrätter för vidare utveckling och förvaltning i attraktiva lägen, främst i Storstockholm och Mälardalsregionen.

För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ), se: www.stendorren.se.