Skip to content
Icke-regulatoriskt

Stendörren tecknar 6-årigt hyresavtal i Haninge

Pressmeddelande

29 september 2021
 

Stendörren Fastigheter AB har tecknat ett 6-årigt hyresavtal med Conjet avseende nya lager-, produktions och kontorslokaler i fastigheten Kalvsvik 16:17, belägen på Albybergsringen 118 i Haninge. Conjet flyttar in redan i november i lokaler om drygt 2 600 kvadratmeter.

Vi är oerhört glada över det förtroende Conjet visar genom att de väljer lokaler i vårt bestånd för sin framtida utveckling och verksamhet och vi hälsar dem välkomna. Uthyrningen bekräftar en fortsatt stark efterfrågan avseende lager och lätt industri inom Storstockholm”, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.

”Vi ser fram emot och inspireras av att flytta in i nya moderna lokaler med bra läge som ger företaget och våra anställda möjligheten att fortsätta utveckla och expandera vår verksamhet”, säger Robert Kreicberg, VD på Conjet.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Erik Ranje, Verkställande direktör, 070-308 52 09 eller erik.ranje@stendorren.se

Anders Nilsson, Förvaltningschef, 076-881 40 75 eller anders.nilsson@stendorren.se 

Stendörren Fastigheter AB (publ)

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, (Ticker STEF-B) som äger, utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad. Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror, främst i Storstockholm och Mälardalen.

För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ), se: www.stendorren.se.